(29-05-2018, 13:22)Danus napisał(a):Nie mogę mówić za innych, ale jeśli jest więcej takich jak ja (a sądzę że jest, bo kilku znam) to TLJ jest BEZPOŚREDNIĄ przyczyną tego, że nie pójdą na Solo. Ja akurat się wybieram, bo jestem po prostu ciekaw jak to wyszło.(28-05-2018, 22:57)Dirk napisał(a): A Star Wars? W ciągu dwóch lat przeszedłem drogę od nerda do faceta, który zastanawia się, czy to jeszcze są jego zabawki. I sądzę, że takich jak ja jest więcej, co szczególnie widać po pierwszych wynikach "Solo".Ale rozczaroqujacy wynik Solo to nie jest wypafkowa tego, ze fani i reszta widzow po obejrzeniu TLJ obrazila sie na SW i nie podoba jej sie w jakim kierunku zmierza ta seria. Ttzeba byc ignorantem, zeby tak myslec, lub po prostu siedzialo sie w jaskini przez oatatni rok.
Ale wydaje mi się, że jednak TLJ miał i wciąż ma bardzo duży wpływ na markę i to co się z nią będzie działo. Być może rozczarowanie częścią VIII nie jest główną przyczyną słabego odbioru Solo, ale twierdzenie, że pozostaje to bez związku z kiepskimi wynikami finansowymi najnowszej antologii jest (jak sądzę) bezzasadne.
A jeszcze niedawno pojawiały się doniesienia, że w LucasFilm bardzo liczą na sukces "Solo". Ale może potrzebny był im taki kubeł zimnej wody. Szkoda tylko, że nawet jeśli teraz jakoś to ogarną, to damage is done.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
29-05-2018, 13:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2018, 13:36 przez Dirk.)