Ci reżyserzy to nie wiem czy jest taki powód do zadowolenia. Alik to oczywiście klasa, mocny poziom i wyższa półka reżyserów serialowych. Pozostała dwójka? No nie wiem czy jest to poziom wyższy od Bagińskiego. Szczególnie ta Charlotte która "Counterpart" dopiero wyreżyseruje (ten drugi DD też dopiero wyrezyseruje) a tak to raczej nie powala dorobkiem. Nie mówie, że Bagiński byłby lepszy i powinien robić wszystko! Ale wolałbym aby dali jednego reżysera ewentualnie tych dwóch/trzech, ale nieco bardziej topowych (patrząc ciągle pod kątem twórców serialowych). Nie wiem, Stephen Williams czy inny Miquel Sapochnik. Zobaczymy.
Cavilla też jestem w sumie ciekawy, zwłaszcza jak podejdzie z zapałem do tematu. Może być ciekawie.
Edit. Cavill jest fanem gier i ksiązek więc nic dziwnego, że chciał się załapać. Zwłaszcza, że granie w serialach to już żaden wstyd. A przyszłości w roli Supermana? Nawet jeśli MoS2 powstanie to najwcześniej 2020/2021 więc nie będzie problemu. A szczerze wątpię aby Henry chciał się dalej w to bawić.
Cavilla też jestem w sumie ciekawy, zwłaszcza jak podejdzie z zapałem do tematu. Może być ciekawie.
Edit. Cavill jest fanem gier i ksiązek więc nic dziwnego, że chciał się załapać. Zwłaszcza, że granie w serialach to już żaden wstyd. A przyszłości w roli Supermana? Nawet jeśli MoS2 powstanie to najwcześniej 2020/2021 więc nie będzie problemu. A szczerze wątpię aby Henry chciał się dalej w to bawić.
04-09-2018, 19:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2018, 19:22 przez Kuba.)