Ja tam żadnego klimatu nie wychwyciłem, bo jak już napisałem nie ma żadnych środków, które miałyby zbudować klimat (a atmosferę najlepiej buduje się jakimiś ciekawymi ujęciami i dobrym oświetleniem- tutaj nie ma żadnego z tych elementów). Chłopcy wzięli aparat z funkcją nagrywania/kamerę w łapę i "robią film". Dla mnie "żenua". Ogólnie robienie filmu typu "chodzimy i strzelamy", to buractwo imho. Widziałem jeden film o strzelaniu bez jakiejkolwiek fabuły, ale za to świetnie zrealizowany (jak na amatorskie warunki- tam każde ujęcie było jakoś przemyślane), a i tak był nudny jak flaki z olejem, bo nic z niego nie wynikało- ot sobie wszyscy postrzelali. Widać, że plany są przypadkowe, pojęcie jazdy nie jest znane. Gówno z cebulą.
Klimat to miał teaser Miami Vice (pierwszy jaki się pojawił)- tam w sumie też nic nie było tylko strzelanie. Oglądnąć takie coś i wzorawać się na mistrzach kamery, a nie "mam ręce więc kręcę".
Klimat to miał teaser Miami Vice (pierwszy jaki się pojawił)- tam w sumie też nic nie było tylko strzelanie. Oglądnąć takie coś i wzorawać się na mistrzach kamery, a nie "mam ręce więc kręcę".
23-02-2008, 02:34