(03-05-2019, 22:04)Crov napisał(a): Potwierdzam. Chce przygotowac jakis widełomateriał o flibag, ale nie wiem kiedy. Drugi sezon mega dobry, Scott swietny i relacja jego postaci z Fleabag również. Gdzies tam ociera się o klisze, ale Waller-Bridge jest tego świadoma i, kiedy ją znosi na zakręcie to ładnie z tego wychodzi mocno trzymając ręce na kierownicy.
Czy lepszy niż jedynka? Nie wiem, chce sobie ją odświeżyć niedługo.
Mam jednak niedosyt, bo nie czuję tutaj szczególnej puenty, a jedynie mały krok w inna stronę. To też ma sens, ale brakuje mi czegoś więcej na domknięcie.
Dla mnie właśnie brak puenty jest trochę właśnie taką ucieczką od kliszy. Czy w pełni udaną a nie tylko taką za bardzo samoświadomą w stylu "a specjalnie to tak rozegram, żeby było jaka to nie jestem przewrotna i super, ale w sumie nie mam lepszego pomysłu"? Czy pozostawia uczucie niedosytu. Może. Nie wiem. Pewnie tak. Ale co w sumie masz na myśli? Całość? Zakończenie? :D Dla mnie tak jest ok.
Daj znać jak coś nagrasz, żebym nie przegapił. Bardzo chętnie obejrzę, posłucham. Tylko błagam, nie próbuj w nim naśladować łamania czwartej ściany! ;) Albo spróbuj. Albo jednak nie.
03-05-2019, 22:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2019, 22:22 przez PropJoe.)