Cytat:Cholera, trzeba będzie zagrać w tego Exus Dea, skoro tak wszyscy rzucają nim w co drugiej relacji z CP77.Human Revolution miało rewelacyjny klimat i przyjemny gameplay, gorąco polecam.
Cytat:A co do tych wrażeń, to jakieś 80% sprowadza się do tego, że Cyberpunk będzie po prostu przyzwoitą grą z ekstremalnym budżetem. Żadne powtórne przyjście Chrystusa, ani rewolucja w branży.Niecierpliwie czekam na produkt końcowy i jak te wszystkie mechaniki gry będą się zazębiać. Nie ukrywam, hype mnie poniósł srogo w zeszłym roku i liczyłem na Grę Dnia Ostatecznego, która być może wyznaczy kierunek next-genowym growym blockbusterom.
Porównania do Deus Exa oczywiście świetne, ale to chyba z braku innych tytułów sięgających po podobną tematykę. No i Deus z dzisiejszej perspektywy jednak nie ma aż tylu różnorodnych możliwości rozwiązania zadań, a mam wrażenie, że taką rewolucję chcieli sprzedać Redzi.
Cytat:Cyberpunk śmiga na blaszak za 15k PLN w 30 fpsach:A więc optymalizacja mocno w polu :/
https://mspoweruser.com/cyberpunk-demo-pc-4200-30fps-with-slowdown/
18-06-2019, 16:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2019, 16:27 przez Badus.)