(07-06-2019, 22:23)Mierzwiak napisał(a): Od jakiegoś czasu niektóre filmy Sony dostępne są na Netfliksie w 4K (ale bez HDR)No cóż, ja bym wolał nawet na odwrót - w full HD, ale z HDR :) to nie jest taka głupia opcja, bo nadawcy sportowi praktykują takie podejście - ostatni finał Ligi Mistrzów jakaś brytyjska telewizja transmitowała z HDR ale tylko w full HD.
Ja mam pytanie z pogranicza VOD i sportu.
Otóż trwa Wimbledon i pomyślałem sobie, że chciałbym go w końcu legalnie pooglądać (ale oczywiście nie kupując abonamentu i dekodera Polsatu), no i znalazłem informacje prasowe, że "transmisje na Polsat Sport oraz na platformie ipla", myślę sobie, że wejdę na iplę, zapłacę parę czy parenaście złotych i obejrzę cały turniej. Wklepuję w Google "ipla Wimbledon" i oczywiście wyskakują i prawdziwe wyniki i reklamy, że tak, Wimbledon na ipla, kup pan dostęp i oglądaj, więc klikam w te linki i wszystkie prowadzą w próżnię.
Czy ja jestem jakiś niepełnosprawny, że nie umiem znaleźć na ipli opcji "kup dostęp i oglądaj Wimbledon"?? Wszystko wygląda tak, jakby ipla miała prawa kilka lat temu, ale teraz już nie ma.
03-07-2019, 14:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2019, 14:31 przez simek.)