(25-07-2019, 21:57)Kuba napisał(a): Obstawiam, że przy dobrej ofercie, sensownym twórcy i POMYŚLE Cavill skusiłby się do przyodziania kostiumu raz jeszcze. Tylko na nic takiego się na razie nie zanosi.
Jakie "dobrej ofercie", jakie "skusiłby się"? Z zakulisowych plotek wyłaniał się raczej nieciekawy obraz - potencjalny sequel "MoS" blokował sam Cavill swoimi negocjacjami ze studiem i ostatecznie to studio go olało, bo stawiał za duże warunki (w tym również i te płacowe).
I ja to jak najbardziej rozumiem. Cavill nie jest RDJotem DCU i nie może sobie stawiać nie wiadomo jakich wymagań. Zwłaszcza, że co te jego filmy zarobiły dla studia? Grosze. Niech już lepiej naprawdę zrobią szybki re-cast i reboot marki, tak jak to poszło z Batmanem. Nie chce mi się czekać 5-6 kolejnych lat na film o Supermanie, bo Cavillowi marzy się większy czek na Boże Narodzenie.
(25-07-2019, 21:57)Kuba napisał(a): (...) Niby Jackson miał dostać poważną oferte pracy przy jakimś projekcie DC, ale na razie cisza.Kojarzy mi się, że w którymś wywiadzie o tym mówił: ciągle mu coś wciskają, ale to nie jego typ kina i nie jest zainteresowany.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
25-07-2019, 22:33