No dla mnie Amazon to obecnie numer jeden, ciągnie mnie nawet jakoś bardziej niż do HBO GO - chyba to przez tę fatalną aplikację na tv, która chodzi tylko w przypadku bycia abonentem jakiejś telewizji i posiadania pakietu, jako osoba, która subskrybuje co miesiąc nie mogę z niej korzystać, bez sens.. Totalnie. Kończę z Breaking Bad na Netflix i zdecydowałem się, że nie będę na razie kontynuował suba. Wolę zagłębić się bardziej w ofertę Amazonu - i to nawet nie chodzi o oryginalne produkcje (widziałem na razie Maisel i Fleabag - obie są kapitalne i polecam serdecznie!), ale także o te licencjonowane (teraz oglądam The Office, ale później chce Parks and Recreation oraz powtórkę The Shield). W kolejce jest sporo serialowych tytułów. Nad ofertą filmową muszą jeszcze popracować, ale jakoś mnie to nie boli.
Disney+ niby fajne marki, ale jakoś mnie to nie grzeje. Zdecydowanie ciekawiej wygląda HBO Max, a jakby wjechali z tym serialem w uniwersum Pottera to już w ogóle. Z pierwszych ploteczek wynikało, że miałby to być całkowicie prequel kinowych filmów - chodzi także o "Fantastyczne zwierzęta". I jak dla mnie to jest super pomysł - chce rozwinięcia tego świata, mogliby nawet opowiedzieć historię powstania Hogwartu i buntu Salazara Slytherina. Samograj :)
Disney+ niby fajne marki, ale jakoś mnie to nie grzeje. Zdecydowanie ciekawiej wygląda HBO Max, a jakby wjechali z tym serialem w uniwersum Pottera to już w ogóle. Z pierwszych ploteczek wynikało, że miałby to być całkowicie prequel kinowych filmów - chodzi także o "Fantastyczne zwierzęta". I jak dla mnie to jest super pomysł - chce rozwinięcia tego świata, mogliby nawet opowiedzieć historię powstania Hogwartu i buntu Salazara Slytherina. Samograj :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
01-08-2019, 11:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2019, 11:09 przez Pelivaron.)