(27-08-2019, 17:34)Lawrence napisał(a): Jechanie i nabijanie się z prequeli było może edgy parę lat temu, ale ta moda trochę minęła. I w sumie to jest jedyną dobra rzecz jaką wyniknęła z Disney Star Wars, że ludzie zaczęli przychylniej patrzeć na prequele. Wiadomo czasami musimy coś stracić, aby to docenić.Moda modą, prequele są po prostu słabe. To, że na tle disney wars wyglądają nieco lepiej nie zmienia faktu, że to kiepskie filmy.
I wiadomo pewnie tutaj można wyciągać jakieś internetowe hasła o aktorstwie Jake'a Lloyda, że Lucas nie potrafi kręcić itd. Ale dla mnie to jest bardzo emocjonalna, ładnie nakręcona scena. Wiadomo muzyka Williamsa gra tu ogromną rolę.
I właśnie od tej sceny zacząłbym moją kompilację scen ze Gwiezdnych wojen, gdybym miał montować ten trailer.
Nie lubię sequeli i wkurwia mnie to, co robią z tą marką ale jedno muszę im przyznać - przynajmniej nie są tak nudne jak prequele ;v
Niemniej jednak po finałowym filmie, który zapowiada się niezwykle gównianie, będę pewnie oceniał prequele wyżej od trylogii disneya.
Przynajmniej są w miarę spójne.
27-08-2019, 20:49