(04-09-2019, 19:55)Paszczak napisał(a):Cytat:I od razu mogę dodać że scena z BvS gdzie Batman Batmobilem ściga zbirów i jednego chyba nawet przygniata swoim mobilem i ogólnie robi rozwałkę nie patrząc na ludzkie życie mi się nie podoba."Dostajemy wiele zażaleń od rodziców. Osobiście nie winię ich za to, sam jestem ojcem. Robocop stał się złym przykładem dla naszych dzieci. Jeśli próbowałby rozmawiać z ludźmi, zamiast strzelać z tego wielkiego pistoletu..."
Ale też nie musisz robić ze mnie przysłowiowej "Jewish Mum", której przeszkadza przemoc na ekranie. Ale też nie popadajmy w skrajności. Aż mi się przypomniało taki jeden mój znajomy, który pochodził z wojskowej rodziny. Ojciec jakiś tam stopień w wojsku miał, starszy brat był w Afganistanie i on sam zafascynowany wojskiem i w ogóle bronią. I podczas jednej imprezy mocno się upił i nagle podniósł głowę zza stołu i rzekł: "A jaki ma w ogóle sens oglądać filmy gdzie się nie zabijają?" . Po czym znowu padł na stół.
Tak też dla mnie Batman nie musi rozdawać kwiatki na lewo i prawo, ale też nie widzę dlaczego miałby mieć jakiś killer count.
04-09-2019, 20:32