Ja miałem jeszcze gorzej na Knieves Out: seans o 11:00, ja przyszedłem jak zwykle w okolicach 11:15-20, obejrzałem ze dwa trailery no i wjeżdża film, ale... bez napisów. Ja mógłbym obejrzeć w oryginalne, bo spodziewałem się że prędko tego nie naprawią, ale ktoś poszedł do obsługi, ta po dobrych kilku minutach się pojawiła, zobaczyła że rzeczywiście napisów brak, przeprosili i puścili od nowa. Dalej bez napisów :) minęło kolejne kilka minut, zresetowali chyba wszystko wpizdu i o jakiejś 11:45 w końcu się udało. W taki sposób pierwsze 5 minut filmu widziałem trzy razy.
A co do picia/jedzenia z zewnątrz: ja jednak respektuję regulamin kina, jak on się komuś nie podoba to można nie korzystać. Równie dobrze można do restauracji przynieść swoją wodę czy alkohol i kłócić się, że żadnego regulaminu się nie podpisywało, ja chce zapłacić za schabowego i przepić własną wódeczką.
A co do picia/jedzenia z zewnątrz: ja jednak respektuję regulamin kina, jak on się komuś nie podoba to można nie korzystać. Równie dobrze można do restauracji przynieść swoją wodę czy alkohol i kłócić się, że żadnego regulaminu się nie podpisywało, ja chce zapłacić za schabowego i przepić własną wódeczką.
09-12-2019, 18:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2019, 18:46 przez simek.)