Aniston w 7 odcinku The Morning Show ma scenę, która według mnie uzasadnia jej nominację do tegorocznych Globów ;) Także jak widać trzeba się trochę naczekać, ale za to tak jak pisze michax, panowie brylują w tym serialu od samego początku Crudup i Duplass są świetni.
What!? Też sobie na razie nie wyobrażam, że to można tyle ciągnąć... chociaż w ostatnim odcinku zaczęli dawkować odpowiedzi w bardzo oszczędny sposób. Dwa, trzy ujęcia, scenka na koniec... i tyle :P W taki sposób mogą to ciągnąć nawet przez 100 epizodów....
Już o tym gadaliśmy na innym forum :) Ale tu napiszę... W mój gust trafił idealnie. Świetna Hailee i serial super łączy wątki komediowe z tymi bardziej dramatycznymi.
(11-12-2019, 18:51)harlequinade napisał(a): Servant na razie spoko ale czytałam, że chcą z tego 60 odcinków zrobić, myślę, że to tylko jeden sezon się utrzyma ile można się w jedną tajemnicę bawić
What!? Też sobie na razie nie wyobrażam, że to można tyle ciągnąć... chociaż w ostatnim odcinku zaczęli dawkować odpowiedzi w bardzo oszczędny sposób. Dwa, trzy ujęcia, scenka na koniec... i tyle :P W taki sposób mogą to ciągnąć nawet przez 100 epizodów....
(11-12-2019, 19:24)michax napisał(a): Jedynie "Dickinson" nawet fajne miał odcinki, z tych które widziałem, zbiera dobre recenzje, ale nie trafił w mój gust. Więc dla mnie TMS i wspomniane przez Was"Servant" to najlepsze seriale Apple, jedyne, które oglądam na bieżąco i raczej nie odpuszczę, przynajmniej w 1 sezonie.
Już o tym gadaliśmy na innym forum :) Ale tu napiszę... W mój gust trafił idealnie. Świetna Hailee i serial super łączy wątki komediowe z tymi bardziej dramatycznymi.
Trakt.tv | Letterboxd | Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!
11-12-2019, 20:56