Dlaczego ten zwiastun wygląda "amatorsko"? Przecież ujęcia bitew, niektóre kadry stoją wyżej niż pierwszy sezon Gry o Tron. A to pierwszy sezon i dopiero jak odniesie sukces, to kolejne będą miały zwiększony budżet. Zastanawia mnie jedynie jak to jest, że w obsadzie 1 sezonu są rębacze i Yarpen, a nie pokazali nawet skrawka smoka?
Mi się podobają ujęcia batalistyczne, wizje/urywki wspomnień Ciri (szczególnie te pokryte czerwienią), coraz lepiej wygląda Cahir, który najwyraźniej będzie miał sporą rolę w 1 sezonie? No i już go kreują na antagonistę, tak samo jak w książkach. :)
Co do Jaskra i Geralta pozostaję optymistą. Zresztą chyba nieważne co by zrobił Cahill w zwiastunie, i tak by na niego spadła tutaj krytyka.
Do tego soundtrack też zapowiada się dobrze.
Mi się podobają ujęcia batalistyczne, wizje/urywki wspomnień Ciri (szczególnie te pokryte czerwienią), coraz lepiej wygląda Cahir, który najwyraźniej będzie miał sporą rolę w 1 sezonie? No i już go kreują na antagonistę, tak samo jak w książkach. :)
Co do Jaskra i Geralta pozostaję optymistą. Zresztą chyba nieważne co by zrobił Cahill w zwiastunie, i tak by na niego spadła tutaj krytyka.
Do tego soundtrack też zapowiada się dobrze.
12-12-2019, 18:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2019, 18:15 przez Capt. Nascimento.)