@marsgrey21: no nie wiem, filmu jeszcze nie widziałem (BTW latają w sieci dobre CamRipy jakby ktoś chciał sprawdzić), ale siermięgi bezdusznego Ataku Klonów chyba nic nie przebije, tak jak ciężkiej ręki Luca$a w ogóle. Może po prostu materiał się zestarzał - no popatrzmy: Terminator, Alien, Predator, Jurrasic Park (World), Robocop, Conan (nie wspominając o Blade Runnerze, Mad Maksie, Total Recall i Ghostbusters) to są marki-zombie albo marki-trupy, większość z nich to mentalne bankructwo, artystyczna piąta woda po kisielu, a finansowo to chyba tylko dinozaury coś tam są w stanie ugrać, ale robią z tej franczyzy kino klasy B z budżetem AAA. Nie przebijesz kreatywnych oryginałów obejrzanych w wieku dziecięcym, gdzie potem jak nie miałeś pomysłu co wziąć z wypożyczalni VHS-ów, to brałeś któreś SW - i choćbyś miał miliard dolarów budżetu i robił film przez 10 lat z najbardziej utalentowanymi ludźmi w branży, to możesz tylko odcinać kupony w Excelu #SadButTrue
Z drugiej strony jestem ciekawy - jeżeli okaże się prawdą to wszystko, co tutaj piszecie - co oni zrobią tym z trupem? Imperium już nie wróci w żadnej inkarnacji, Palpi definitywnie też, Anakin chyba też, Han też, bliźniaki skończyły jako cover "Strażnicy" i też nie wrócą, Lando to stary dziad, Emo-vadera chyba ubili, Murzyn to piąte koło u wozu i niech sp*$#&!(a, gruba Chinka jest gruba i też niech sp*$#&!(a, zostaje Poe i Mary Sue, czyli zostaje Poe
#heheszki
Z drugiej strony jestem ciekawy - jeżeli okaże się prawdą to wszystko, co tutaj piszecie - co oni zrobią tym z trupem? Imperium już nie wróci w żadnej inkarnacji, Palpi definitywnie też, Anakin chyba też, Han też, bliźniaki skończyły jako cover "Strażnicy" i też nie wrócą, Lando to stary dziad, Emo-vadera chyba ubili, Murzyn to piąte koło u wozu i niech sp*$#&!(a, gruba Chinka jest gruba i też niech sp*$#&!(a, zostaje Poe i Mary Sue, czyli zostaje Poe
#heheszki
19-12-2019, 19:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2019, 19:20 przez freak_outXP.)