Po latach w końcu nadrobiłem ostatni sezon. Był całkiem niezły, z lepszym niż poprzednio antagonistą, a ostatnia bitwa wygladała na nieco mniej odrealnioną niż zazwyczaj (w sensie wyglądu samych zdjęć, nie tego co się tam dzieje), choć w pewnym momencie miałem już dość walk z Rzymianami, które pod pewnym względem kojarzą się z Asteriksem - żeby Rzymianie mieli szanse cokolwiek zrobić muszą mieć przewagę 10 do 1, inaczej są skazani na porażkę, a sytuacje typu Kriksos czy Spartakus kontra 6-7 Rzymian nie budzą zazwyczaj żadnych emocji, bo ci bohaterowie to herosi, przy których Spartanie od Snydera wymiękają.
Ale poza tym jest dobrze, cały serial trzymał w sumie podobny poziom, choć jednak pierwszy odtwórca roli Spartakusa był lepszy i brakowało mi tutaj postaci takich jak Batiatus.
Ale poza tym jest dobrze, cały serial trzymał w sumie podobny poziom, choć jednak pierwszy odtwórca roli Spartakusa był lepszy i brakowało mi tutaj postaci takich jak Batiatus.
09-01-2020, 15:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2020, 15:29 przez Gieferg.)