Maksymalnie schematyczne i przewidywalne, ale przynajmniej nieco zabawne. Uśmiałem się do łez, szczególnie pod koniec (fatality rodem z Mortal Kombat II :)). Wątek z księdzem kompletnie z dupy (ale sama rola spoko), tak samo jak pomysł, że opiekunka grupy nie ma telefonu.
4/10 - Zabrakło tylko sceny w której killerzy wyciskają swoje syfy, byłoby jeszcze zabawniej.
Na minus miejscami kompletnie nieadekwatna muzyka.
Raven.Second - jakby zrobili tak, jak napisałeś w spoilerze, to byłoby świetne zagranie i podniósłbym ocenę może nawet o dwa punkty.
A tak przy obstawianiu kto zginie, kto przeżyje pomyliłem się tylko w kolejności dwóch pierwszych kolesi, a co do trzeciego nie byłem do końca pewny co z nim zrobią. Poza tym wszystko poszło zgodnie z przewidywaniami.
4/10 - Zabrakło tylko sceny w której killerzy wyciskają swoje syfy, byłoby jeszcze zabawniej.
Na minus miejscami kompletnie nieadekwatna muzyka.
Raven.Second - jakby zrobili tak, jak napisałeś w spoilerze, to byłoby świetne zagranie i podniósłbym ocenę może nawet o dwa punkty.
A tak przy obstawianiu kto zginie, kto przeżyje pomyliłem się tylko w kolejności dwóch pierwszych kolesi, a co do trzeciego nie byłem do końca pewny co z nim zrobią. Poza tym wszystko poszło zgodnie z przewidywaniami.
22-03-2020, 03:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2020, 03:15 przez Gieferg.)