(30-08-2020, 22:36)Krismeister napisał(a): Ale afera dzisiaj. W środę cały seans "Teneta" przesiedziałem bez maski, reszta ludzi tak samo. Dzisiaj po 20 minutach jakiś grubszy koleś w odblaskowej kamizelce wchodzi na ostatni rząd i mówi mi, że obowiązuje nakaz zasłaniania ust i nosa i upomina mnie o nałożenie maseczki. Spoko, luz nie mam z tym problemu, ale jebaniutki czekał aż nałożę, a potem w połowie schodów gapił się czy jej nie zdejmuję, reszta ludzi też już wtedy nałożyła. I tak łaził co 20 minut i obczajał wszystkich.Sprzedają naczosy tym którzy maja przyłbice tak właśnie odmówiono mi sprzedaży wody w multikinie powiedzieli ze mam maseczkę a nie przyłbice to nie mogę kupić wody chyba ze kupie u nich przyłbice w barze za 5 zł ,oczywiście byłem sam w kinie i sam na największej sali . W ogóle w moim mieście są 3 kina ,1 studyjne dwa multipleksy pierwsze otworzyli studyjne i tam największe kontrole pomiar temperatury dwa razy dezynfekcja i maseczka na sali która później zdjąłem później multikino dam dezynfekcja dwa razy i helios ale tam to hulaj dusza nikt na nic nie zwracał uwagi od początku otwarcia kin do zamknięcia byłem blisko 10 razy w kinie największa frekwencja 6 osób ale fakt ze chodziłem w godzinach porannych
Ciekawe w takim razie po chu sprzedają popcorn i nachosy?
22-11-2020, 11:24