(30-12-2020, 14:22)Kluski napisał(a): To ile zawartości poleciało na ostatniej prostej woła o pomstę do nieba:
Obstawiałbym, że zrobili rozbudowane pierwsze klika godzin gry, poczym zaczęli to wszystko wycinać, bo się kapnęli, że potrzebowaliby 15cie lat, żeby chociaż pół gdy tak wyglądało.
Ale że wycięli "Wake the fuck Up Samurai, we have a city to burn"? ryly? To już jest niedorzeczne.
(30-12-2020, 21:21)zdzichon napisał(a): Ta, jak amigowy klon Dooma wygląda.
dla mnie ta gra jest brzydka, nawet kiedy ustawię sobie wszystko na maksa i mam 5 klatek na sekundę, to dla mnie to wszystko jest brzydkie. Nie wiem jak to określić, wszystko jest napakowane detalami, które są... rozmazane i niewidoczne, więc mam jakiś dysonans, że wszędzie są "rzeczy" ale ich jakoś dobrze nie widać. Frustrujące. Nie wiem, jakiś pojebany rodzaj uncanny valey? To samo z kolorystyką tej gry. Wszystkie kolory są tak sztuczne, nienaturalne, jakby wszystko było chińską podróbką, a nie widokiem "prawdziwego" miasta. Jak modele postaci, gdzie ludki wyglądają i ruszają się jak w gierkach z innej epoki, ale mają na sobie np. super detaliczną odblaskową marynarkę - to tylko pogłębia poczucie marności.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
30-12-2020, 21:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2020, 21:49 przez Negatywny.)