(10-04-2021, 02:38)michax napisał(a): łowca serio jeszcze lepsza jakość? Przecież na Amazonie jest obraz w zremasterowanej wersji, która uważana jest za jeden z najlepszych remasterów seriali (jakbyś napisał tak o Buffy to bym uwierzył na słowo, bo remaster Buffy uważany jest za porażkę). No chyba że Zoom TV tak jak Niemcy kilka lat temu mają własny remastering serialu, ale trudno mi uwierzyć, że Amazon ma gorszą jakość.Modem mam niby w drugim pokoju może cos w tym być co mówisz i to jest jednak z tym internetem cos , jutro zrobie eksperyment i przeniosę konsole do pokoju gdzie mam modem różnice pewnie zauważę i napisze wtedy
Pamiętam jak pojawiły się ripy odcinków w wersji zremasterowanej, to były wersje od chyba Hulu (mieli odcinki prosto z taśm matek z Foxa), Netflixa, a potem się pojawiły z blu, ale pierwszy remastering zrobili Niemcy, którzy powtarzali serie 1-9 w stacji chyba Pro Sieben i leciało już w ich poprawionej wersji.
Napisałem kumplowi o lepszej jakości odcinków na Zoomie jak na Amazonie, a właśnie ogląda szósty sezon i zdziwiony był, że jeszcze lepsza jakość. Odpisał, że niemożliwe, bo serial jest na Amazonie w doskonałej jakości i może to kwestia słabszego internetu. Też sprawdziłem przed chwilą na Amazonie 1 sezon i kolejne, no i obraz jak żyleta.
10-04-2021, 17:46