Ach gdyby ta wersja od Terry'ego Rossio i Stana Winstona powstała byłby to absolutny klasyk gatunku o którym mówilibyśmy do dziś tak jak Park Jurajski. Być może. Część pomysłów trafiło do Gamery 3 a także do filmów Legendary. A gdy TriStar zatrudnił głupiego i głupszego (Emmericha i Devlina) i pokazała nowy design nastąpiła ta słynna cisza trwająca 10 minut o której zaświadczyło co najmniej dwóch niezależnych świadków. Powstanie tego filmu z 1998 to taka kolekcja przypadków. Mam gdzieś skany z magazynu G-Fan które gdy się czyta chronologicznie są jak dobry thriller. Gdy wyciekł design Zilli walnęli edytorial na jakieś dwie strony krzycząc "Nasz najgorszy koszmar się ziścił!!!". A parę numerów dalej Devlin łgał ludziom w żywe oczy, że to fałszywka i potwór wygląda inaczej.
Życie fanów w latach 90. musiało być ciężkie. W Stanach znaczy bo w Polsce zawsze było do dupy. Ja przyszedłem kilka lat później a i tak nazbierało się tyle mitów że z kilkoma walczymy do dzisiaj.
Życie fanów w latach 90. musiało być ciężkie. W Stanach znaczy bo w Polsce zawsze było do dupy. Ja przyszedłem kilka lat później a i tak nazbierało się tyle mitów że z kilkoma walczymy do dzisiaj.
08-07-2021, 18:09