Ostatnim filmem który zrobił na mnie wrażenie efektami było Transformers z 2007 roku. Matrix może sobie być retro w tym aspekcie, nawet nie zwróciłem uwagi na efekty w zwiastunie. Nie mam specjalnych oczekiwań, zwiastun zainteresował mnie na tyle, że jestem skłonny zapłacić za obejrzenie tego, choćby po to, żeby wrócić do świata i bohaterów, których lubię (nawet jeśli nigdy nie byłem fanów dotychczasowych sequeli).
Podobnie miałem po zwiastunach TFA - okazało się niestety gównem (więc za kolejne części już nie płaciłem, ostatniej nawet nie obejrzałem), z drugiej strony zrobiony po latach sequel Blade Runnera nie porwał mnie zwiastunami, a stawiam go teraz na równi z pierwszym filmem. You never know.
Podobnie miałem po zwiastunach TFA - okazało się niestety gównem (więc za kolejne części już nie płaciłem, ostatniej nawet nie obejrzałem), z drugiej strony zrobiony po latach sequel Blade Runnera nie porwał mnie zwiastunami, a stawiam go teraz na równi z pierwszym filmem. You never know.
10-09-2021, 12:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2021, 12:49 przez Gieferg.)