(03-10-2021, 17:41)Paszczak napisał(a): przypadkiem kwestii nie pamiętasz. A taki byłeś pewny siebie.
Udowodniłeś już, że internet, youtuberów i dyskusje w nim traktujesz little bit too seriously. Ja nie mam problemu z tym, że jakiejś kwestii nie pamiętam a Paszczak mi ją przypomniał, chociaż rzeczywiście to dziwne że jej nie kojarzę.
Dalej czekam na wyjaśnienie, jaki jest Twoim zdaniem logiczny powód, dla którego Mathilde w tym momencie w którym dzieje się to w filmie jest dla Safina obciążeniem (tak twierdzisz) i jak ostatni idiota pozbywa się karty przetargowej. I idzie się zająć sprzedażą broni, o której oczywiście dowiadujemy się dopiero wtedy.
Czyli tak:
Dalej czekam też na uzasadnienie tego, dlaczego Safin robi to co robi dopiero po kilkudziesięciu latach, bo po raz kolejny zamiast odnosić się do tego co napisałem defekujesa emocjonalnie.
P.S. Proponuję wrócić do spoilerów bo wchodzimy w szczegóły. Na resztę frustracji którą z siebie wylałeś spuszczam litościwą zasłonę milczenia. Czytaj naszą dyskusję jeszcze raz, jeśli trzeba to w kółko, to być może zrozumiesz gdzie próbujesz ze mnie zrobić fana scen akcji w QoS i na czym polega zmiana Twojego stanowiska odnośnie filmu na potrzeby tej dyskusji.
03-10-2021, 19:02
Spoiler