(15-12-2021, 15:45)deymos napisał(a): Po co rzucać czymś w takiej jakości?
Zebys sie dziwowal

Przeciez to jest wrzutka-ochlap zapodana nie przez Camerona, ani studio, ale przez magazyn, ze oto niby maja jakies super-duper eksluzif materialy, ktore kraza zreszta po sieci juz od lat - moze nie dokladnie ta sama grafa, ale oficjalne arty w dokladnie tym samym stylu i jakosci.
Nie mam pojecia o co Tobie tak w ogole chodzi w tym momencie, a w sumie to od kilku postow
Zreszta dokladnie w tym samym stylu wrzutki byly serwowane przy pierwszym Avatarze. Przyjdzie czas to pokaza gotowce i sie okaze, co tam Cameron wysmazyl. Z tego co tam opowiada w wywiadzie to technicznie jest to mocno skomplikowany i wymagajacy projekt.
Chyba nie ma watpliwosci, ze Avatar II nie bedzie wiuzalnie gorszy od czesci pierwszej, ktora w wielu miejscach nawet ponad dekade po premierze wyglada oblednie, zwlaszcza patrzac na skale i ilosc CGI w filmie.
Zreszta to byl tez powod dlaczego post-produkcja oryginalu trwala tak dlugo, bo bez konca dopieszczano efekty, az w koncu Cameron musial zatrudnic do pomocy ILM i jakies mniejsze firmy, bo WETA nie dawala rady. Zreszta sa cale sceny w Avatarze, gdy widac jak efekty sie roznia miedzy soba - wspinaczka na te gory i proby dosiadania latajacego jebadla.
Tutaj jest pewnie podobnie, gdzie postprodukcja A2 to nie jest PS3 intro do Black Panther i to zajmuje po prostu czas.
(15-12-2021, 15:45)deymos napisał(a):(15-12-2021, 14:13)zombie001 napisał(a): Concept-arty do każdego filmu wyglądają tak sztucznie.
Nie.
Tak wyglada wiekszosc. Zreszta co za roznica, ja jebie
Takie rozkminy, watpliwosci i problemy jakie masz w sprawie A2 pewnie zarlyby moze na tym forum jakies 15 lat temu (szminka Catwoman lol), ale obecnie jestesmy chyba juz na to za starzy. Nie wiem, moze juz za duzo widzielismy i za duzo kumamy w pewnych kwestiach, a moze juz nam sie po prostu nie chce.
W najlepszych momentach CGI w ponad 10 letnim Avku wygladalo tak:
https://media.wired.com/photos/59346d82f061de0423ccde40/191:100/w_1280,c_limit/neytiri_665.jpg
Mysle, ze gorzej nie bedzie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
15-12-2021, 16:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2021, 16:51 przez Bucho.)