(25-03-2022, 13:40)slepy51 napisał(a):raven.second napisał(a):Pierwszy odcinek Halo obejrzałem. Nie grałem w żadną z gier, nie jestem fanem, nie wiem o tej serii
Też. Tragicznie złe to było. Realizacyjnie jest dość przeciętnie, ale wszystko inne - ja pierdole. Masz takiego potencjalnego kozaka jak Master Chief a główną bohaterką serialu robisz skośnooką, wkurwiającą od pierwszej sceny gówniarę - co może pójść źle? Do tego całe to tło, gdzie w trakcie odcinka dowiadujemy się, że serialowym światem rządzą (oczywiście) kobiety i czarny dziad. Nawet u złych kosmitów na najważniejszą postać kreowana jest jakaś gówniara z bekową fryzurą. No ale czego się spodziewać po serialu, którego główna obsada prezentuje się tak:
Od razu widać potencjał na zajebisty sci-fi akcyjniak dla dorosłego widza ;)
Drugi odcinek obejrzałem, jest jeszcze gorzej :) to znaczy, kosmici fajni, artefakt fajny, baza w pasie asteroid absurdalna, ale fajna, a reszta... no, w tym tempie to za odcinek-dwa Master Chief będzie biegał golusieńki (bo teraz zrzucił już zbroję i w jakiejś skórzanej piżamce chodzi).
02-04-2022, 09:40
![[Obrazek: St5iPiq.jpg]](https://i.imgur.com/St5iPiq.jpg)