DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(26-05-2022, 12:30)al_jarid napisał(a):
(26-05-2022, 12:01)OGPUEE napisał(a): I moja wiedza nt. Blue Beetle'a ogranicza do odcinków Batman: The Brave and the Bold

A ja kojarzę typa z "Young Justice". To był ogólnie słaby serial jak dla mnie - wszyscy lubią, a mi jakoś nie podszedł. No ale dotrwałem do drugiego sezonu (gdzieś do połowy, konkretnie mówiąc), no i on tam właśnie był. Tyle z mojej strony :)

Obejrzyj 3 i 4 sezon to pokochasz. Young Justice to serial którego fabuła dorasta wraz z bohaterami. To obok Batman TAS najlepsza animacja DC jaka powstała. I długo nie powstanie podobna, z tak napisanymi postaciami. Showrunner YJ, Greg Weisman to człowiek legenda w półświatku komiksowych kreskówek. Skasowali mu każdą którą robił, i każdą z nich fani kochali za świetne postaci i fabuły - Spectacular Spider-Man, Wolverine and The X-Men, Young Justice. Weisman to pierwszy człowiek po Dinim i Timmie, który pokazał że można inaczej. Można lepiej, z fabułami które docenią dorośli. Niestety animacji w większości mają służyć do promocji zabawek, więc co lepsze tytuły szybko upadają, wypierane przez seriale dla młodszych jak Avengers Assemble i Justice League Action.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 10-11-2014, 14:40
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 24-06-2015, 09:26
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 13-04-2016, 10:21
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 17-05-2016, 14:27
RE: DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny) - Ted - 26-05-2022, 13:15

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości