(10-06-2022, 14:02)al_jarid napisał(a): Zobacz sobie niektóre opisy filmów (opisów też nie czytam, jeśli filmu jeszcze nie widziałem). Opis "Aliena" z tyłu okładki DVD kończy się tak (cytuję słowo w słowo):
Piękny opis :) Przed nim jeszcze uciekniesz. Przed okładką "Planety Małp" już nie ;)
(10-06-2022, 14:02)al_jarid napisał(a): Jak tak, to faktycznie. Nie oglądałem oczywiście zwiastuna. Napisałeś o fajerwerkach, więc założyłem, że muszą być jakieś efektowne sceny. Jeśli te "fajerwerki" to był sarkazm, ...
W sumie to należało dać w cudzysłów. Te "fajerwerki" to kilka standardowch akcji Preda, nic czego we wcześniejszych filmach już nie było. A porównując do tego, co się działo w filmie Blacka to wygląda wyjątkowo ubogo, ascetycznie, tanio.
A jako, że to film-taniocha, podejrzewam, że to mogą być największe atrakcje tego filmu.
Czasem mniej to lepiej, no ale tu mi się nie wydaje. Tu będzie raczej niedosyt.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
10-06-2022, 16:18
Spoiler![[Obrazek: 514623QANFL._AC_SY580_.jpg]](https://m.media-amazon.com/images/I/514623QANFL._AC_SY580_.jpg)