Używam dosyć intensywnie od tych paru dni i właściwie nie ma się do czego przyczepić: Disney zrobił po prostu wszystko dobrze. Jakość obrazu znakomita, a właściwie wszystkie starsze filmy są w najlepszym dostępnym formacie, przykładowo chciałem sobie odpalić Predatora 2, jest dostępny, no i myślę sobie, że pewnie w jakimś biednym HD, bo to >30 letni film, a Netflix przyzwyczaił mnie do tego, że takie rzeczy nie wjeżdżają na streaming w nowych wersjach, tylko w jakimś ripie z DVD niemalże, a tutaj okazało się, że jest 4K z HDR, piękna kopia. Wybrałem sobie napisy, które domyślnie są w tych czarnych ramkach, więc wchodzę w opcję, a tam jest: wyłącz debilną ramkę i działa :) HBO jakoś nie potrafi tego zrobić :P
Zacząłem oglądać Simpsonów od początku i jest dostępny dubbing, ale jest on na tyle śmieszny, że zmieniłem na napisy. Co ciekawe, w jakimś losowym odcinku z 5. sezonu jest już lektor.
Zacząłem oglądać Simpsonów od początku i jest dostępny dubbing, ale jest on na tyle śmieszny, że zmieniłem na napisy. Co ciekawe, w jakimś losowym odcinku z 5. sezonu jest już lektor.
20-06-2022, 09:25