"Auta" to była dla mnie przyjemna niespodzienka, bo o ile moja pierwsza reakcja była "Gadające samochody? O mój Boże... Nowe dno", ale ostatecznie na film się przeszedłem ["W końcu to Pixar, ich wcześniejsze filmy były super to zobaczę z szacunku do nich, a nóż, może to niezłe będzie..."] i tu film zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, bo jakiś wypasiony może nie jest (Ba! Obok "Dawno temu w trawie" jak dla mnie najmniej pamiętliwy film Pixara, zwłaszcza jeśli o postacie chodzi) ale sam w sobie jest całkiem udany, przyjemny i strasznie mi się spodobało zakończenie (w sumie się tego nie spodziewałem) No i jak zwykle animacja rewelacyjna (te plenry)...
Nie jestem niestety fanem motoryzacji więc pewnie było trochę dowcipów-alzuji, których nie załapałem...
Ogólnie - Nie tak dobre jak większość filmów Pixara ale samo w sobie całkiem niezłe... W sumie taki Film Pixara na raz, ale oceniam go pozytywnie.
Nie jestem niestety fanem motoryzacji więc pewnie było trochę dowcipów-alzuji, których nie załapałem...
Ogólnie - Nie tak dobre jak większość filmów Pixara ale samo w sobie całkiem niezłe... W sumie taki Film Pixara na raz, ale oceniam go pozytywnie.
20-07-2008, 22:54