Dla mnie Perry zawsze był i jest przykładem człowieka, który nigdy nie powinien być sławny, bo ten cały syf jaki wiąże się z globalną rozpoznawalnością, jedynie zwiększył potrzebę i tempo wyjścia wewnętrznych demonów na światło dzienne. Zakładam, że u niego problem z alko ma uwarunkowania genetyczne, ale ten cały blichtr i towarzystwo, w którym się obracał spotęgował i przyspieszył autodestrukcję. Jeśli mogę go za coś szanować to jedynie za fakt, że grał dobrze przez wszystkie sezony Przyjaciół, mimo że ponoć nie pamietał sezonów 2-4. Z kolei po zakończeniu sezonu 6 widzimy go napuchniętego, żeby z początkiem 7 sezonu widzieć go wychudzonego. Gdzie w samym serialu minął rzekomo jeden dzień. Czy nawet pół dnia. W rzeczywistości sezon był przesunięty bo wszyscy czekali, aż wyjdzie z ośrodka rehab.
Dla mnie Perry to postać tragiczna, brak zadowolenia z życia widać u niego od razu i będę zaskoczony jeśli dożyje wieku 60 lat. Ale doceniam rolę w serialu. Teraz każdy jest mądry, ale jak się cofniemy do lat 90. gdy nie było memów, demotywatorów i innych tego typu rzeczy, to on dawał najlepsze riposty i teksty, które potem się zapamiętywało i powtarzało. To ogólnie jest problem Przyjaciół. Ten serial źle się zestarzał. Ja jestem dozgonnym fanem, bo nauczyłem się angielskiego słuchając tego serialu, ale faktycznie jak sobie człowiek go puści w 2022 to postać Rossa czy Phoebe wygląda wręcz karykaturalnie. Jak osoby, których się nie spotyka na co dzień.
Dla mnie Perry to postać tragiczna, brak zadowolenia z życia widać u niego od razu i będę zaskoczony jeśli dożyje wieku 60 lat. Ale doceniam rolę w serialu. Teraz każdy jest mądry, ale jak się cofniemy do lat 90. gdy nie było memów, demotywatorów i innych tego typu rzeczy, to on dawał najlepsze riposty i teksty, które potem się zapamiętywało i powtarzało. To ogólnie jest problem Przyjaciół. Ten serial źle się zestarzał. Ja jestem dozgonnym fanem, bo nauczyłem się angielskiego słuchając tego serialu, ale faktycznie jak sobie człowiek go puści w 2022 to postać Rossa czy Phoebe wygląda wręcz karykaturalnie. Jak osoby, których się nie spotyka na co dzień.
20-11-2022, 20:44