(21-12-2022, 14:45)Bucho napisał(a): Avatar 2 nie ma jakichs wyjatkowych, zapadajacych w pamiec scen, nie ma kutlowych momentow, jest tylko rozciagniety w czasie "experience", ktory imo w nastepnych seansach bedzie miejscami po prostu nudzic.
Mnie już pierwszy "Avatar" nudził w środkowej części i to nawet nie przy powtórkach, ale już za pierwszym razem :/
Aha, no i jak się w końcu okazało? Bo niektórzy tu pisali, że zwiastuny pokazują mało ciekawych i efektownych rzeczy, bo pewnie James wszystko, co najlepsze, chce zostawić na seans. Więc... zostawił?
Ja już dawno pisałem, że mi się to wydaje po zwiastunach ubogie w porównaniu do dżungli z pierwszej części, bo pokazywali tylko jakieś plezjozaury i wieloryby, i wszystko było do porzygu niebieskie. I zrzędziłem, że mógłby właśnie James zainspirować się rafą koralową i wrzucić jakiś barwniejszy zwierzyniec. Ale po wypowiedziach kolegów powyżej wnioskuję, że jednak chyba zwiastuny dobrze odzwierciedlały film?
21-12-2022, 15:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2022, 15:26 przez al_jarid.)