(31-01-2023, 12:31)Bucho napisał(a): To dokladnie tak dziala. Nie mozesz zarzucac komus, ze nie ma racji, bo przeciez gdzies juz sie przy czyms pomylil, czy przestrzelil. Dzizus.
W ogóle nie do tego się odnosiłem. Fajnie, że jesteś żądny dyskusji, ale z takim (nie)ogarem to ja się nie dziwię, że narratorzy filmów na YT mogą Ci wmówić, co chcą. Sorry, nie chcę Cię obrażać, ale mimo chęci masz bardzo ograniczone możliwości intelektualne i po prostu nie do końca rozumiesz, o czym się pisze i do czego odnosi. Idealny materiał na followersa szurów.
Pisałem o tym, że to iż Ty się nie znasz i nie interesujesz więc Ty nie wiesz co jest prawdą co nie to kiepska wymówka. Mental albo dał się zrobić w chuja, albo nie rozumie tego co czyta, albo celowo robi w chuja i udaje, że nie rozumie, potem wam wrzuca "źródła". Jak ktoś to walenie w chuja odkrywa, to się denerwuje i z tego co piszesz zaczyna wyzywać, co jest standardową praktyką wszystkich głupków lub oszustów, którzy są wściekli że ktoś ich głupotę albo oszustwo publicznie odkrywa i psuje im propagandę. No ale ktoś taki jak Ty nie wie tego, bo nie umie analizować tych źródeł więc myśli sobie: "Hmm, no wrzuca źródła, znaczy coś jest na rzeczy, znaczy nauka, wszystko gra". I tak to się kręci, potem Ty to poshareujesz na innym szurskim forum i tak oto właśnie staliście się tym, czego tak nie lubicie, bo to jest dokładnie mechanizm wynaleziony przez media w zasadzie w momencie ich powstania. Ale to dygresja.
Ad rem - jest coś takiego jak ekstrapolacja - nie widzę żadnego powodu, żeby poważnie traktować wypowiedzi człowieka w dziedzinie, w której się - nazwijmy to po imieniu - skompromitował. Poza tym nie wiem, po co w ogóle używasz tego argumentu skoro napisałem Ci, dlaczego się myli i ta wrzutka o Bocie i jego "lewactwie" jest zwyczajnie głupia i nie ma większego sensu.
Bot odpowiedział mu tak, jak odpowiada na takie pytanie nauka i ludzie się w tym specjalizujący bo uwaga - uwaga - nie wymyśla tego sam, tylko scrapuje odpowiedzi z neta. To nie bot w tym scenariuszu manipuluje, tylko pytający bo próbuje wydobyć pasującą mu pod tezę odpowiedź, która nie jest właściwą odpowiedzią i wręcz wymusić ją na AI. Także bot zachowuje się wzorowo i mimo że prymitywny jak but, to i tak odpowiada na wyższym poziomie niż jego rozmówca.
Ale że Ciebie to wytłumaczenie nie zadowala => Wiem, nauka dobra i prawdziwie naukowa tylko jak potwierdza szurskie tezy. Jak nie potwierdza, to tym gorzej dla niej, bo lewacka i zideologizowana.
EOT z mojej strony. Serio, znajdź sobie inny autorytet, dobra rada :) Szkoda, że nie znam się na broni, może wypisuje takie same bzdury jak o badaniach stosujących statystykę opisową do interpretacji danych.
The key of joy is disobedience.
31-01-2023, 13:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2023, 13:37 przez deymos.)