DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Ja to w sumie jestem ciekawy, czy oni tam utrzymają wszędzie PG-13, aby było to spójne i trafiało do szerokiego grona odbiorców, czy jednak to oleją i będą dopasowywać się do materiału źródłowego/twórców. Bo to też jest ważne. 

Z filmów to jednym okiem będę spoglądał na Swamp Thing i tego DCUowego Batmana. Supermana też na razie nie skreślam. Po cichu liczę, że dadzą chociaż jakiegoś fajnego reżysera do tego pierwszego (niekoniecznie Del Toro, chociaż aż się o to prosi). Z Batmanem może skończyć się tak, że zrobi go... Affleck xD. Supermana pewnie ostatecznie i tak wyreżyseruje ten Gunn... 

Z seriali na pewno rzucę okiem na to dziwaczne Creature Commandos i oczywiście Latarników. Swoją drogą ciekawa sprawa. W tym materiale dali grafiki Latarników z... Green Lantern: Earth One. :O Czyżby to miała być dla nich inspiracja? Intrygujące. Czytałem dawno temu na laptopie i ta nowa interpretacja Hala Jordana nawet, nawet była. 
Podobno padło gdzieś tam info, że robią Latarników  bez Berlantiniego. No i już jakaś mała, pozytywna rzecz.

Btw.
Ujawniono też nazwiska ludzi z "pokoju scenarzystów". Drew Goddard, Jeremy Slater, Christina Hodson, Christal Henry, Tom King (scenarzysta komiksowy). Obecność Hodson, która napisała skasowane "Batgirl" i flopa "Ptaki nocy" trochę dziwi, ale napisała też tego podobno rewelacyjnego "Flasha", więc może dlatego nadal trzyma się stołka. Goddard niby pisze scenariusz do niezapowiedzianego jeszcze filmu. Zapewne też go wyreżyseruje.

Większość zapowiedzi to meh. Ale jak im się to nie rozjedzie jak 4 faza MCU to może coś tam z niektórych projektów będzie. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 10-11-2014, 14:40
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 24-06-2015, 09:26
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 13-04-2016, 10:21
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 17-05-2016, 14:27
RE: DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny) - zombie001 - 01-02-2023, 00:47

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości