(01-02-2023, 02:13)Mefisto napisał(a): Już pomijając to, że teraz każdy idiota może zrobić doktorat, oraz to, że gros wszelakich uczelni, które je rozdają to zlewaczone instytucje, które wysrywają z siebie przyszłych redaktorów oko pressa, to pic or didnt happened.
xD
Teraz - być może. Wtedy jednak jeszcze nie. Nie znam Twojej klasyfikacji uczelni, pewnie wszystkie są zlewaczałe poza KUL i uczelnią ojca Rydzyka. Które mają bardzo niski poziom. Anyway, to i tak więcej niż dyletanci z YT albo prymitywni oszuści z tego forum. Ale oczywiście jeśli jest Ci z tym lepiej możesz się oszukiwać, że lata edukacji i doświadczenia zawodowego (opartego na niej) jest nieistotne i wystarczy czytać tytuły prac naukowych i dobierać je pod swoje tezy jak Twój forumowy autorytet. A że nie wierzysz? Nie zależy mi. Śmieję się tylko z was, sorry.
Zrozumiesz, jak kiedyś będziesz się na czymkolwiek znał i czytał w tym temacie takie pierdoły.
Cytat:Zamień "szura" na "lewaka" i masz całą prawdę całą dobę o obecnym obrazie świata.
Ekhm. Przecież sam to napisałem. Właściwie to była istota mojej wypowiedzi. Czy Ty w ogóle czytasz to, na co odpowiadasz czy za pomocą tego jakoby nie plebejskiego umysłu skanujesz tylko wpisy, wyłapujesz "lewackie" sygnatury i odpowiadasz losowym prawackim bełkotem (w tym przypadku: a u was murzynów biją!)
Czy w Twoim prymitywnym postrzeganiu rzeczywistości naprawdę każdy kto się nie zgadza z prawakiem, szurstwem i kucami jest od razu lewakiem? Taka dychotomia pozwala Ci się lepiej odnaleźć w otaczającym świecie? Zostawiam do refleksji, nie musisz odpowiadać. Jak na kogoś kto się "nie uważa za gorszego" masz duże problemy z rozumieniem treści.
Cytat:Bez kitu, to jest ten moment, w którym wyjmujesz głowę z dupy i zamiast odwracać kota ogonem i owijać w bawełnę (hue, hue) zaczynasz rzucać argumentami - jak np. ten, z którego się wiecznie wyśmiewasz.
I znów zachęcam do przeczytania we właściwym wątku, bo to już zostało zrobione. Co prawda wymagało budowania piętrowych wypowiedzi żeby wyjaśnić jednozdaniowe, nośne manipulacje i kilku cytatów z badań, którymi kłamliwie posiłkował się autor tych stwierdzeń, ale jest.
Ale to i tak nie pomoże, bo Ciebie nie interesują fakty czy wiarygodne informacje, Ciebie interesuje konkretną używka os konkretnych dealerów. Jak nauka się z tym nie zgadza (vide ww. chatbot) to jest zła i lewacka, albo się poszydzi, albo się zignoruje, albo zbluzga. Czyli totalne zaprzeczenie tego, czym miało być wasze wolnomyślicielstwo.
I tego właśnie dotyczył mój komentarz. Całuski:*
The key of joy is disobedience.
01-02-2023, 07:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2023, 07:46 przez deymos.)