Wstępny plan wygląda dziwacznie, ale przy obecnych klimatach i dość sporej (chociaż aktualnie nieco kulejącej) konkurencji, trzeba jakoś sobie radzić.
Przebić się do świadomości. Widać, że Gunn przynajmniej ogarnia teraźniejszość i zarzucił tutaj sporej wielkości sieci, które pasują do obecnych trendów.
Mamy coś dla feminazistek: Waller / Supergirl/ Paradise Lost
Mamy coś dla fanów popularnego The Boys: The Authority
Mamy coś dla LGBT+++++: The Authority / + jeżeli jeszcze nie jest, to pewnie i tak z niej zrobią homo - Supergirl,
Mamy coś dla kolorowych: Lanterns / Waller + pewnie część obsady tego Creature Commandos też będzie kolorowa,
Mamy w końcu coś dla fanów heheszkowego, nieco lżejszego, bliższego komiksom, uniwersum: Superman: Legacy / The Brave and the Bold / Booster Gold
Czy wyjdzie z tego chociaż jedna ciekawa rzecz, czy sama lewacka sieka, czas pokaże. Obecnie Gunn to dla mnie strasznie letni scenarzysta. Jeszcze muszę rzucić okiem na tego jego Peacemakera, ale jedyna rzecz z jego superbohaterskich wyczynów, która w pełni przypadła mi do gustu, to było pierwsze GotG. Czyli coś co bazowało na pomyśle kogoś innego, a on to tylko przerobił na komedię. Reszta to jedno wielkie meh. Nie kumam tych zachwytów fanbazy DC, że to właśnie on napisze tego Supermana :D. No ale takie mamy klimaty. Snyder = Be. Gunn Zbawca DCEU = Super. I nagle starszy od Supermana i bardziej doświadczony Batman już nikomu nie przeszkadza :>
No oby Gunnowi to nadzorowanie uniwersum lepiej wyszło, niż się na pierwszy rzut oka zapowiada.
Przebić się do świadomości. Widać, że Gunn przynajmniej ogarnia teraźniejszość i zarzucił tutaj sporej wielkości sieci, które pasują do obecnych trendów.
Mamy coś dla feminazistek: Waller / Supergirl/ Paradise Lost
Mamy coś dla fanów popularnego The Boys: The Authority
Mamy coś dla LGBT+++++: The Authority / + jeżeli jeszcze nie jest, to pewnie i tak z niej zrobią homo - Supergirl,
Mamy coś dla kolorowych: Lanterns / Waller + pewnie część obsady tego Creature Commandos też będzie kolorowa,
Mamy w końcu coś dla fanów heheszkowego, nieco lżejszego, bliższego komiksom, uniwersum: Superman: Legacy / The Brave and the Bold / Booster Gold
Czy wyjdzie z tego chociaż jedna ciekawa rzecz, czy sama lewacka sieka, czas pokaże. Obecnie Gunn to dla mnie strasznie letni scenarzysta. Jeszcze muszę rzucić okiem na tego jego Peacemakera, ale jedyna rzecz z jego superbohaterskich wyczynów, która w pełni przypadła mi do gustu, to było pierwsze GotG. Czyli coś co bazowało na pomyśle kogoś innego, a on to tylko przerobił na komedię. Reszta to jedno wielkie meh. Nie kumam tych zachwytów fanbazy DC, że to właśnie on napisze tego Supermana :D. No ale takie mamy klimaty. Snyder = Be. Gunn Zbawca DC
No oby Gunnowi to nadzorowanie uniwersum lepiej wyszło, niż się na pierwszy rzut oka zapowiada.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
07-02-2023, 22:38