Jak wspominałem - to produkcja moich kolegów. Jedyny wkład jaki miałem w owe przedsięwzięcie to dołożenie paru groszy na zrzutce.pl i statystowanie w pierwszej scenie w kinie (jestem tym chamidłem z rozwalonymi kopytami jakby co). Ja tu tylko pomagam po przyjacielsku szerzyć zasięgi ;)
Co do krytyki - luz. Wiem, że Janek i Dominik z pewnością wzięliby ją na klatę. Większe doświadczenie mają akurat w teatrze, ale to ambitne chłopaki, które próbują różnych rzeczy i mają świadomość, że nie od razu Kraków zbudowano. Produkcja jest na wpół amatorska, więc osobiście wolę ją oceniać pod tym kątem i wierzyć, że nie powiedzieli ostatniego słowa w X Muzie.
Co do krytyki - luz. Wiem, że Janek i Dominik z pewnością wzięliby ją na klatę. Większe doświadczenie mają akurat w teatrze, ale to ambitne chłopaki, które próbują różnych rzeczy i mają świadomość, że nie od razu Kraków zbudowano. Produkcja jest na wpół amatorska, więc osobiście wolę ją oceniać pod tym kątem i wierzyć, że nie powiedzieli ostatniego słowa w X Muzie.
05-03-2023, 23:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2023, 00:03 przez Kryst_007.)