OGUPEE napisał(a):Tygrysia Lilia mówi więcej po indiańsku niż wszyscy Indianie w PreyNo, do ludzi którzy nie mogą jej zrozumieć.
Cytat: Dodane smutne backstory Haka wypada... dobrze!Wypada fatalnie, po w praktyce czyni Haka bardziej sympatycznym niż ten ciapaty kurdupel.
Cytat: Ma ładne zdjęcia!Może ja już po prostu nie rozumiem jakie są w dzisiejszych czasach standardy ładnych zdjęć. Diuna ma ładne zdjęcia, Batman ma ładne zdjęcia, czemu nie Peter Pan and Wendy. Nagranie z sondowania murzyńskiej odbytnicy też ma ładne zdjęcia.
Lowery fajne filmy kiedyś kręcił, choć w pełni podobała mi się chyba tylko A Ghost Story. Ale już obsadzenie w poprzednim dziele Erin Kellyman wskazywało, że koleś wstępuje na Drogę Zła. Ten film dla Disneya to już otwarta manifestacja zaprzedania duszy Molochowi. Albo Bafometowi, nie wiem który bożek ma obecnie w Holly wyższe notowania.
Cytat: Gdyby live action remake'i byłyby w stylu Piotrusia Pana i Kopciuszka na pewno odzew byłby lepszy.Aha, jak to tam teraz stoi, 15% od widowni na RT? Obok Kopciuszka to to nawet nie stało.
04-05-2023, 10:20