Ja tam mam do niej stosunek zupełnie obojętny - ani mnie ona ziębi ani grzeje, we wszystkich dotychczasowych filmach z nią, które oglądałem była jak najbardziej w porządku i nie powiedziałbym, że jest jakaś wybitnie nieutalentowana - ot, jedna z wielu przewijających się przez ekran osób z twarzy podobnych zupełnie do nikogo. Gdyby nie ten cały płacz różnych ludzi przy niusach do filmów, w których występuje nawet bym nie wiedział, że ona jakaś popularna jest obecnie - serio wg ciebie jest aż taka wybitnie kiepska aktorsko czy fajnie jest tak gadać, bo większość jej ciśnie z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu?
Oczywiście czaję, że może ci ona nie pasować bo tak i tyle, ja mam tak np. z Borysem Szycem - nie mogę patrzeć na ten jego szczurzy ryj i omijam produkcje z jego udziałem szerokim łukiem :)
Oczywiście czaję, że może ci ona nie pasować bo tak i tyle, ja mam tak np. z Borysem Szycem - nie mogę patrzeć na ten jego szczurzy ryj i omijam produkcje z jego udziałem szerokim łukiem :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
29-06-2023, 13:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2023, 14:03 przez slepy51.)