(18-09-2023, 22:35)Dr Strangelove napisał(a): W "Hitach Polsatu" leci "Szklana pułapka 2", zmieńcie kanał i obejrzyjcie porządny film :)
Jak lubię Renny Harlina tak... Nie znoszę Szklanej Pułapki 2 (przesadzam, mogę obejrzeć i spędzić miło czas), oglądając mam wrażenie jakbym widział jedynkę, taka Szklana Pułapka bis, nic nowego, nic oryginalnego, nic zapadającego w pamięć, trójka jest niesamowita, stoi na równie z jedynką, czwórka moim zdaniem wypada bardzo dobrze na tle poprzednich części, trochę Bayowsko, ale szybko i z bardzo dobrym humorem i stanowi przykład jak zrobić akcyjniak z motywem bohatera nienadążającego za technologią, jak można to spierdolić pokazuje E3.
(18-09-2023, 22:45)Spoilerowo napisał(a):(18-09-2023, 22:35)Dr Strangelove napisał(a): W "Hitach Polsatu" leci "Szklana pułapka 2", zmieńcie kanał i obejrzyjcie porządny film :)
to nie film leci tylko reklamy z przerwą na film
Dokładnie, nie mam nic przeciwko reklamom, w zasadzie człowiek ma trochę sentyment ze względu na to, że kiedyś nie miało się wyboru, ale z Polsatem to jest jakiś horror, reklamy trwają tyle, że kompletnie wypadasz z rytmu i jak film wraca to już ci całkiem przechodzi ochota na seans.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
18-09-2023, 22:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2023, 22:49 przez marsgrey21.)