Bale to wirtuoz aktorstwa. Dobrego aktora poznasz po tym jak odgrywa banalne sceny. Nawet beztalenciu w trakcie szarżowania i abstrakcji zdarzy się stworzyć coś ciekawego. Potem tacy zawodnicy wykładają się przy podstawach. A zmotywowała mnie do podzielenia się tą uwagą, nie tylko wspomnienia o filmografii Bale'a, ale lecąca przed chwilą zwykła scena jak zrozpaczony patrzy na ekran widząc jak płonie jego miast. Gorycz z jego oczu wylała mi się z telewizora i pociekła na place gdy piszę ten post.
W ogóle to fajny motyw, jak w TV leci jakiś film i na gorąco można tu komentować. Trochę jak mecz. Jako ameba sportowa, już rozumiem jak się czujecie gdy omawiacie tu mecze. Przyjemna adrenalinka w warunkach domowych i poczucie przeżywania czegoś wspólnie z forumowiczami.
Szopman, musimy gale freak fightowe częściej tu komentować.
W ogóle to fajny motyw, jak w TV leci jakiś film i na gorąco można tu komentować. Trochę jak mecz. Jako ameba sportowa, już rozumiem jak się czujecie gdy omawiacie tu mecze. Przyjemna adrenalinka w warunkach domowych i poczucie przeżywania czegoś wspólnie z forumowiczami.
Szopman, musimy gale freak fightowe częściej tu komentować.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
18-09-2023, 23:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2023, 23:12 przez Ted.)