https://filmozercy.com/wpis/disney-zmieni-historie-bambiego-pod-wspolczesnego-widza-bedzie-mniej-tragiczna?fbclid=IwAR0Zf4CnyUHHTLqIN2qg97i3pRo57mk5it2-_-nU-0ik2D_E4h3OEupHdSM#ln4b777kn7sgfb3w97b
Nawet nie wiem jak to skomentować. Czy ta baba oglądała "Króla Lwa" np. i czy śmierć matki jest w jakiś pokrętny sposób bardziej traumatyczna od śmierci ojca? No nie ograniam tego.
Cytat: „Bez ujawniania szczegółów fabuły, ale mamy tam do czynienia ze śmiercią matki, na które niektóre współczesne dzieci i ich rodzice są bardziej wrażliwi niż w przeszłości. I myślę, że to właśnie jeden z powodów, dla których nie pokazali tego filmu swoim dzieciom. (...) Nasze podejście do Bambiego pozwala na bardziej wszechstronne spojrzenie na tę historię. Uważam, że warto przekazać ją nowemu pokoleniu w sposób, który może być dla nich bardziej zrozumiały”.
Nawet nie wiem jak to skomentować. Czy ta baba oglądała "Króla Lwa" np. i czy śmierć matki jest w jakiś pokrętny sposób bardziej traumatyczna od śmierci ojca? No nie ograniam tego.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
29-09-2023, 09:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2023, 10:02 przez slepy51.)