Lashly napisał(a):Wyszły też dwa shorty. Tylko jeden z nich został wrzucony do sieci ta animacja. Ten drugi short z użyciem kostiumów niestety jeszcze nie.
No śmiga też coś takiego w dosyć wątpliwej jakości obrazu i dźwięku, bo Toho podobno ma duże opory żeby wypuścić to oficjalnie.
;
A wracając do "Monarch: Legacy of Monsters":
Btw - Big Action Bill, czyli koleś, który wg mnie robi najlepszy YouTubowy kontent poświęcony Godzilli właśnie wypuścił bezspoilerową reckę i twierdzi, że jest to prawdopodobnie najlepszy Godzilla w historii a na pewno taki, który w końcu trafia idealnie z balansem ludzie/Godzilla - podobno ci ludzcy bohaterowie są też świetnie napisani i mają interesować nas ich losy. Dzięki temu też sam Godzilla wypada lepiej i pierwszy raz jest tak naprawdę przerażający.
Jaram się strasznie bo potwierdza się wszystko to, co w tego typu filmie zawsze chciałem zobaczyć minus, nomen omen, te wszystkie bzdety, których widzieć nie chciałem a które zawsze mi przeszkadzały.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
03-11-2023, 21:08