Nie no, jasne, nie jest to film idealny i to o czym piszesz na pewno może być jakimś tam problemem, ja mimo wszystko tak wsiąknąłem w ten wykreowany na ekranie malowany świat, że nie zwracałem na to większej uwagi i chłonąłem tę opowieść bez jakiegoś bardziej wnikliwego jej analizowania. Dlatego nie będę się czepiał, ale wiadomo, najwyższej noty też nie wystawię.
Ale chcę więcej takich polskich filmów - odważnych, wizualnie dopracowanych w najdrobniejszych szczegółach i próbujących czegoś nowego, nawet jeśli nie każdemu podpasują. Dlatego bardzo mocno cieszy mnie sukces frekwencyjny "Chłopów" w polskich kinach, bo jak byłem wczoraj na seansie w Glasgow to było raptem 8 osób :)
Ale chcę więcej takich polskich filmów - odważnych, wizualnie dopracowanych w najdrobniejszych szczegółach i próbujących czegoś nowego, nawet jeśli nie każdemu podpasują. Dlatego bardzo mocno cieszy mnie sukces frekwencyjny "Chłopów" w polskich kinach, bo jak byłem wczoraj na seansie w Glasgow to było raptem 8 osób :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
03-12-2023, 21:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2023, 21:05 przez slepy51.)