(11-12-2023, 23:00)OGPUEE napisał(a):(11-12-2023, 22:51)Lashly napisał(a): Matt Frank to szajbus i ma doprawdy okropne opinieMożna więcej, bom ciekaw?
Nie będę wchodził w teorie spiskowe bo nie mam obsesji na jego punkcie, ale podobno zaczynał jako artysta loliconu (niby, ja nie sprawdzałem na pewno robił fanart tak jak Dave Filloni i chyba w tym samym czasie) do dzisiaj na twitterze panoszy się jego koleżka, uosobienie twitterowego aktywizmu a Frank jest mniej więcej taki sam, chociaż nawet jak wyzywa pół Ameryki od podludzi to już nie chcę marnować energii na interesowanie się tym.
Całe szczęście ominęła mnie cała zabawa jak tweetował na gorąco własna wazektomię. Nie miałem z nim wiele do czynienia może raz czy dwa. Czyli ogólnie takie aktywiszcze, który może mieć mroczną przeszłość w internecie.
A tak swoją drogą to wkurza mnie gdy próbuję brzmieć jak jakiś omnibus gatunku i natychmiast pokazuje, że powinien zostać przy rysowaniu. Jest większym fanboyem Gamery niż Godzilli i jak większość takich osób cierpi na coś w rodzaju syndromu młodszego brata. Jakiś czas temu popełnił chyba najgorszy wątek na twitterze dotyczący różnic pomiędzy dwoma potworami wg jego interpretacji. Też lubię Gamerę żeby nie było.
12-12-2023, 00:27