al_jarid napisał(a):No i ten przeciwnik, ja nie mogę. Ej, w poprzednim filmie mieliśmy Mechagodzillę, to może w tym przeciwnikiem niech będzie po prostu inna wielka małpa, z dziwnie długimi ramionami. Kreatywność, jeśli idzie o bad guyów, na poziomie Marvela.
W odróżnieniu od Marvela przynajmniej jest kolorowo, bez tej całej wyblakłości i szarzyzny. No i wielka małpa nie będzie przecież jedynym przeciwnikiem bo nie pokazali jeszcze tego lodowego smoka Shimo, który pewnie będzie nakurwiał się z różowym Godzillą (tutaj widać go tylko przez ułamek sekundy w jednym ujęciu no i to on mrozi ten topór Konga).
Ogólnie jest tak jak można się było tego spodziewać, czyli głupio, lekko i oby przyjemnie. Jestem w kinie.
Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-02-2024, 21:22