Nie no, jasne, bez samego treningu nic się nie zadzieje, ale mimo wszystko mówienie w przypadku aktorów, że przez lata brali różnego rodzaju mniej lub bardziej zakazane środki różnie wpływające na zdrowie (Lundgren otwarcie przyznaje, że to być może właśnie przez sterydy walczy teraz z rakiem) to jest jakiś przełom i mam nadzieję, że takie powolne uświadamianie ludzi, że pewnego wyglądu nie da się w szybkim tempie osiągnąć tylko ścisłą dietą i fajnie rozpisanym planem treningowym, przyniesie dużo więcej pożytku niż pierdolenie o morderczych treningach i dojściu do kozackiej formy w ciągu 5 tygodni na ryżu i kurczaku.
mgr Lundgren napisał(a):„Próbowałem sterydów w latach 80. i 90.… Nie wiem, czy ma to coś wspólnego z rakiem. Oczywiście przyszło mi do głowy, że mogło to mieć związek. Myślę, że może istnieje jakiś związek między terapią testosteronem, terapią HGH a rakiem u niektórych osób”.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
15-03-2024, 14:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2024, 14:11 przez slepy51.)