Dlaczego na Filmwebie pracują analfabeci? Tak sobie wszedłem z nudów i widzę tytuł newsa: Co się dzieje z nowym "Face/Off"? Wszystkiemu winna "Godzilla i Kong". Po pierwsze wrzucili "winna" w rodzaju żeńskim, podczas gdy żadna żeńska postać nie pojawia się w tytule. Rozumiem, że po osiemdziesięciu latach nadal nie skumali, że Godzilla jest samcem. No trudno. Ale nawet, gdyby był samicą, to w tytule jest jeszcze Kong, więc i tak trzeba by powiedzieć "Wszystkiemu winni Godzilla i Kong", a nie "winna".
A niedawno był tam news, że Gerard Butler w aktorskim "Jak wytresować smoka" znów zagra Stoicka Ważkę. I myślałem: "Co? Jaką, kurde, Ważkę?". A Stoick ma przydomek "Ważki" - no wiecie, jak ten przymiotnik, że coś jest ważne, doniosłe itp. A na Filmwebie z tego Ważkę zrobili, no beka.
A niedawno był tam news, że Gerard Butler w aktorskim "Jak wytresować smoka" znów zagra Stoicka Ważkę. I myślałem: "Co? Jaką, kurde, Ważkę?". A Stoick ma przydomek "Ważki" - no wiecie, jak ten przymiotnik, że coś jest ważne, doniosłe itp. A na Filmwebie z tego Ważkę zrobili, no beka.
19-03-2024, 14:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2024, 14:30 przez al_jarid.)