marsgrey21 napisał(a):A jak ja jechałem po Minus One, to sleepy krzyczał, gdzie on teraz jest?
W domu jest i sobie odpoczywa przy niedzieli, a gdzie niby ma być? :) Ja już co miałem do powiedzenia na temat tego filmu to powiedziałem i nie mam zamiaru się przy każdej okazji powtarzać.
Gieferg napisał(a):Trudno żeby się Ślepy nie podniecał skoro w filmie jest sekwencja, która wydaje się ewidentnie inspirowana Szczękami
Dokładnie, naprodukowałem kilka dosyć długich postów przedstawiających mój punkt widzenia tłumacząc dosyć szczegółowo dlaczego uważam tak a nie inaczej ale podniecam się, bo Godzilla pływa jak rekin w "Jaws" :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
02-06-2024, 14:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2024, 14:16 przez slepy51.)