(21-06-2024, 08:48)marsgrey21 napisał(a): O tym jak Disney dyskryminuje białych.Odnośnie Disneya, to na Pyrkonie zrobiłem prelkę o progresywnych elementach w starym Disneyu (i m.in. dlaczego wygrywają na tym polu z live action rimejkami - oto główny powód, dlaczego marnowałem życie na nie). I co mogę powiedzieć, mile mnie zaskoczył końcowy Q&A, bo spodziewałem się jakichś polemik dotyczących niektórych przykładów (np. Pocahontas) i miałem w razie czego gotowe odpowiedzi/riposty, a pytania były neutralne i co niektóre mnie zaskoczyły, bo nie wiedziałem co odpowiedzieć.
I widocznie ludzie kupili mój punkt widzenia, bo generalnie zgromadzonym się podobało i niektórzy wychodzący mi gratulowali. Odniosłem wrażenie, że naród nasz aż taki zideologizowany nie jest, a osoby takie skrajne to jednak jednostkowe przypadki. Gdyby to byłyby Stany Zjednoczone to już przy trollingu z pocałunkiem bez zgody w Królewnie Śnieżce komuś by się odpalił Grzegorz Braun mode.
21-06-2024, 12:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2024, 12:25 przez OGPUEE.)