(27-12-2024, 00:53)Ted napisał(a): Jeju zapomniałem już jakie Twoje teorię są z rzyci ;) Ale wolę czytać już Twoje pajęczyny myśli od lanego litrami toksycznego jadu i nienawiści.
Może źle pamiętam, ale chyba nigdy nie udało ci się wykazać czemu i w jaki sposób są z rzyci.^^
Promowanie postaci z popkultury o której zamierzam wypuścić film jest raczej oczywistym i logicznym posunięciem. Jeśli mogę o tej postaci wypuścić wcześniej serial (który na świecie jednak obejrzy całkiem sporo osób), to również jest to dosyć oczywiste rozwiązanie. Jeśli ja - skromny hobbysta - na to wpadłem, to ludzie którym się za to płaci spore pieniądze - zapewne również.
Aczkolwiek seriale o Flashu i Supergirl choć niewątpliwie bardzo przybliżyły/przypomniały postacie "masom" to filmowi "The Flash" chyba niezbyt pomogły...
Obejrzałem "przy okazji", nie mam ciśnienia. Aczkolwiek pierwszy odcinek bardzo przyzwoity, no i - patrząc przynajmniej po pierwszym odcinku - to serial dla tych którzy chcą Supermana "na poważnie" a nie dziecinadę, więc pod tym kątem zdecydowanie w moim guście.
27-12-2024, 01:35