Postanowiłem odświerzyć sobie wspomnienia i obejrzec niesmiertelnego. Oczywiście pierwsza część bo do sequeli chyba ten film nie mial zbytniego szczęścia - są jakieś dziwne i w dodatku wzajemnei się wykluczają. No ale akurat za wiele już z nich nie pamiętam (wydawało mi się że był opis serii w dziale sequele ale jakoś teraz go nie widzę :? może mi się tylko wydawało).
Pierwszy film z serii jest wysmienity, obsada, muzyka, fabuła, wszystko. Kolejne tylko rozpaczliwie czepiały się pomysłu i postaci Connora mimo że pierwsza częśc miała już zakończenie w zasadzie zamknięte. Serialu nawet nie oglądałem.
mam jeszcze jedno pytanie - co wam wiadomo o wersjach reżyserskich?
Na pewno jest DC drugiej częsci (nawet chyba w TV leciał) a zetknąłem się też z wzmiankami o DC pierwszego Highlandera.
Pierwszy film z serii jest wysmienity, obsada, muzyka, fabuła, wszystko. Kolejne tylko rozpaczliwie czepiały się pomysłu i postaci Connora mimo że pierwsza częśc miała już zakończenie w zasadzie zamknięte. Serialu nawet nie oglądałem.
mam jeszcze jedno pytanie - co wam wiadomo o wersjach reżyserskich?
Na pewno jest DC drugiej częsci (nawet chyba w TV leciał) a zetknąłem się też z wzmiankami o DC pierwszego Highlandera.
04-03-2006, 13:11